Start gesprek

Animatie en Video
met een verhaal.

Een (animatie)video is dé manier om een product of dienst op een begrijpbare en levendige manier te presenteren.

Animatie Creatie

Breng je proces en product tot leven.
Heb jij als bedrijf een complex proces wat je graag uitlegt aan je potentiële klanten? Of een product dat je wilt toelichten op een toegankelijke manier? Dan is een animatie dé oplossing. We werken nauw met je samen om het verhaal neer te zetten. Daarna gaan we aan de slag met de vormgeving, voice-over, sound-design en natuurlijk de animatie zelf.

Video Productie

Leg jouw verhaal vast in een professionele video.
Of dit nu gaat om een live event, corporate video of een productlancering, met een video laat je het verhaal spreken! We gaan samen aan de slag om je verhaal op een duidelijke manier vast te leggen, daarna monteren we de geschoten beelden tot een pixel perfect video, met geïntegreerde animaties en sounddesign.

Animatie Workflow

.

Concept voorstel & Script

In een briefing moment nemen we samen jouw boodschap, de doelgroep & doelen door. Jij vertelt ons alles wat je weet over je product, dienst of idee. Deze input vertalen we naar een conceptvoorstel (ter plekke) met een visuele stijl, script, en sound design.
.

Voiceover & Storyboard

Met een sprekende voice-over brengen we in een dynamisch storyboard de bouwtekening voor jouw verhaal in beeld. Op die manier kunnen we verwachtingen afstemmen en het visuele verhaal finetunen voordat we écht gaan animeren.
.

Leven inblazen

Op basis van het storyboard en de voice-over brengen we jouw verhaal tot leven. We timen de bewegingen in de animatie met de voice-over en voegen een sprekend sounddesign toe. Zo maakt je verhaal ook hoorbare impact.

Snackable animaties & Video's

Snackable animaties & video's (ook wel "Snackables") zijn korte visuele animaties (5-10 sec.) die gebruikt worden voor intro/outro bumpers, voor social media posts, ondersteunend in video en in display banners. Voor deze animaties is vaak geen script of voice-over nodig, maar wel een heldere boodschap, storyboard en soms een sounddesign.

Video productie

.

Een uniek verhaal

Of het nu gaat om een bedrijfsvideo, aftermovie, productvideo of contentmarketing: met een goed verhaal raak je de kijker op een overtuigende manier, zodat jouw boodschap blijft hangen bij de doelgroep. Hier kunnen we hét verschil maken.
.

Productie & Regie

We kunnen het hele productieproces voor je uit handen nemen, maar je kunt ons ook inschakelen voor bepaalde onderdelen. Je hebt altijd rechtstreeks contact met onze enthousiaste en ervaren makers.
.

Montage

We nemen elke seconde beeldmateriaal door om het onderste uit de kan te halen. Daarna knippen en plakken we het verhaal aan elkaar. Het resultaat: een impactvolle video met een ritme dat past bij jouw verhaal en boodschap.

Samen even sparren?

Goed plan. Het zou zo maar je leven kunnen veranderen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.
CTA bar

Direct appen, bellen of mailen?

Geen probleem, je kunt ons ook buiten kantoortijden vaak nog bereiken. Onze eindbaas Jac Engels beantwoordt graag je vragen.
Jac Engels
Creatieve eindbaas
+31 77 234 0444
jac@loeihard.com
Of bekijk de rest van ons team

Waar we trots op zijn.

Recent werk

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram