Start gesprek

Campage
Geef je bezoekers de ultieme landing experience!

Hét platform voor modulaire campagne landingspagina’s

130+

Modules

100+

Datapunten
in analytics

Hét platform voor modulaire campagne landingspagina’s

Campage is een product-meets-service platform voor agencies, publishers en grote merken. Via Campage kunnen campagne landingspagina's ontwikkeld worden, volledig naar wens en budget. We zijn nauw betrokken bij het ontwikkelen van de verschillende modules, die het hart vormen van elke Campage. Daarnaast tackelen we infrastructuur uitdagingen, marketing mogelijkheden en sales tactieken.

Een aantal sneak peeks

Geen enkele Campage is hetzelfde, maar ze bevatten wel dezelfde modulaire structuur. Op deze manier kan het platform snel en efficiënt opschalen waar nodig. Ook het ontwikkelen van nieuwe modules is een continu proces.

Naast het platform ook de identiteit, website en uitingen.

Naast het ontwikkelen van het Campage platform zijn we ook verantwoordelijk voor het opzetten van een passende merkidentiteit, website en andere marketing middelen die ingezet kunnen worden. De connectie van het meedenken op business, technische en marketing vlakken maakt onze samenwerking uniek en enorm effectief.

Waar we trots op zijn.

Recent werk

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram