Start gesprek

Centillien
Explainer animatie over AI

Marketing Explainer animatie die Artificial Intelligence op een begrijpbare manier uitlegt.

1000%

Meer cijfers

201

Andere dingen

Artificial Intelligence & Computer Vision in normale taal

De termen Artificial Intelligence (AI) en Computer Vision zijn complexe begrippen. Centillien, een bedrijf gespecialiseerd in deze vakgebieden en makers van het product Intra, merkten dat voor veel mensen deze termen vrij abstract zijn. Om dit op te lossen, hebben ze samen met ons een ludieke en laagdrempelige animatie video ontwikkeld. We leggen de kijker uit wat AI is; hoe het werkt, maar vooral hoe Intra ingezet kan worden in bedrijfsprocessen.
YouTube video

Een aantal shots uit de animatie

De animatie heeft een 'cartoon' uitstraling. Ook de abstracte termen zijn tastbaar gemaakt door verschillende robots te gebruiken, met elk een eigen toepassing.

Character rigging & Interactie

Wat karakters echt tot leven brengt zijn anatomie en interactie. De anatomie van "botten" is het skelet van elk karakter. Dit geldt voor elk type karakter: mens, dier, robot, alles. Het lichaam van een karakter beweegt door middel van deze skelet structuur. Daarnaast is de interactie met de wereld om het karakter heen cruciaal voor de "echtheid" van het karakter.

Met Loeihard! werken wij graag samen als het gaat om het produceren van websites en animatievideo's. Loeihard staat altijd paraat en denkt goed met je mee tijdens revisierondes. Dat leidt voor ons altijd tot een prachtige oplevering. Top werk! Iedere keer weer.

Jop Knoppers » CTO Centillien

Waar we trots op zijn.

Recent werk

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram