Start gesprek

Samen aan je merk bouwen.

De juiste snaar raken bij je doelgroep.
Dat is onze missie.

Merk Identiteit

Een stabiel merk dat je vooruit trekt.
Je realiseert je het misschien nog niet, maar achter elk merk zit een verhaal. Ook die van jou. Samen komen we erachter welk verhaal jouw merk vertelt en vertalen we deze naar een passend concept. Daarna analyseren we jouw doelgroep en bedenken een passende strategie die we doorvoeren over de gehele onderneming. Deze werken we uiteindelijk uit naar visuele aspecten die leven blazen in jouw merk.

Merk Media

Alles onder één dak, wel zo handig.
Samen met onze partners breiden we je merk uit met alle online en offline materialen die je nodig hebt. We schakelen snel en zetten grote stappen. Van sample tot levering, we houden alle touwtjes in handen. Ook financieel is dat voordelig. Door partnerkortingen ben je vaak goedkoper uit. Vraag maar eens een prijsje aan.
.

Discovery Sessie

In een discovery workshop doorlopen we een diepgaand kennismakingstraject waarin we het onderste uit de kan halen. We komen achter de identiteit van je merk, leren je doelgroep ècht kennen & stellen samen doelen die we gaan halen.
.

Inspiratie & Concurrentie

We gaan aan de slag met een intensief onderzoek om jouw merk te positioneren tussen je concurrenten. We zorgen ervoor dat jouw merk zich voldoende onderscheidt van de rest, maar wel de herkenbaarheid vormt voor jouw tak van sport.
.

Van schets tot export

We starten met het schetsen van een ontelbaar aantal richtingen dat je merk uit kan gaan. Als we tevreden zijn werken we drie richtingen verder uit. Jij kiest er één die we tot in de puntjes uitwerken. Dan krijg je de visuals van je merk in alle variaties en bestandsextensies die je durft te dromen.
.

In goed gezelschap

Naast het logo werken we gedurende het proces ook aan de rest van de merkidentiteit. Denk aan: kleuren, lettertypes, texturen, patronen, iconen enz. Doordat we deze presenteren in één geheel, krijg je in één keer een beeld van de complete merkidentiteit.
.

In druk zetten

Naast digitale middelen zorgen we ook voor het nodige offline materiaal. Samen met onze partner leveren we het beste materiaal voor een schappelijke prijs. Van visitekaartje tot boekwerken, wij drukken op alles.
.

Het perfecte plaatje

Goede fotografie is essentieel voor je merk. Samen met onze collega's maken we het perfecte plaatje voor op jouw website, brochure of poster. Samen bouwen we een beeldbank op die je voor al je uitingen kunt blijven gebruiken.

Samen even sparren?

Goed plan. Het zou zo maar je leven kunnen veranderen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.
CTA bar

Direct appen, bellen of mailen?

Geen probleem, je kunt ons ook buiten kantoortijden vaak nog bereiken. Onze eindbaas Jac Engels beantwoordt graag je vragen.
Jac Engels
Creatieve eindbaas
+31 77 234 0444
jac@loeihard.com
Of bekijk de rest van ons team

Waar we trots op zijn.

Recent werk

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram