Start gesprek

Belfort Vossenberg
Struin door de tijd

Van concept tot laatste pixel. Alles onder een dak.

70+

Sponsoren
aangemeld

Betrokken van begin tot eind

Echt mooie initiatieven stoppen nooit. Dit geldt ook voor het Belfort Vossenberg project, uitstaan uit het Dorpsoverleg Meijel. Vanaf dag één zijn we betrokken bij het ondersteunen en opzetten van het concept, de identiteit, de website en de realisatie van het project zelf. Samen met de kartrekkers werkten we dag en nacht door. We startten vanuit de basis, het concept. "Struin door de tijd" is de pay-off van het geheel. Dit motto is de drijfveer geweest in de rest van de opzet, van beeldmerk tot e-mailhandtekening en alles daar tussenin.

Volledige ondersteuning van alle marketing en communicatieuitingen

Een identiteit opzetten is een ding. Het continu ondersteunen van een project is iets anders. We gebruikten al onze disciplines om het project levende te houden: grafisch design, marketing automation, web development, content ontwikkeling en strategisch denken.

De hele Belfort, in de palm van je hand.

Voor de Generaal sponsoren van het project, hebben we samen met Anthonie Ghielen een limited edition maquêtte ontwikkeld. Deze 3D-geprintte versie van de Belfort is volledig voorzien van alle details en geprint met hout filament. Dit zorgt voor een natuurlijke kleur, textuur en zelfs geur. (foto: Meijel24)

Waar we trots op zijn.

Recent werk

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram