Start gesprek

Automation met een ziel.

Besteed minder tijd aan repetitieve taken, zodat jij je volledig kunt concentreren op de dingen die er echt toe doen.

Marketing Automation

Eén platform waar alles in samenkomt.
Marketing automation is technologie die marketing-processen en crossmediale campagnes automagisch beheert. Dit doen we op basis van ingestelde "klantreizen". Hierdoor kunnen we je leads op het juiste moment, via het juiste kanaal en met de juiste boodschap bereiken. Maar dan op schaal met automatische triggers.

Business Automation

Integreer, Automatiseer en Innoveer met data.
Maak van losse spreadsheets, databases en tools een powerhouse in de cloud. Integreer applicaties met elkaar en visualiseer KPI-data om weloverwogen beslissingen te nemen. Visualiseer en automatiseer data in realtime dashboards. Laat je data voor je werken. 
.

Creëer klantreizen

Verzamel nieuwe leads van je website, app of blog en stuur ze gepersonaliseerde berichten. Automatiseer repetitieve taken zoals het managen van nieuwe abonnees, het toewijzen van leads, het boeken van afspraken en het opvolgen van sales leads.
.

Gepersonaliseerde berichten

Ontwikkel persoonlijke relaties met elke klant door op het juiste moment, op het juiste kanaal en met de juiste boodschap in contact te komen. Leer contacten kennen, vertel ze alles wat ze moeten weten over je product of dienst en ontdek wat ze denken met enquêtes.
.

Automatiseer klanttraject

Integreer eenvoudig de applicaties die je al gebruikt om je klanten te begrijpen en te betrekken. Verwerk Facebook, Google Ads, SMS en Fysieke brieven in je klantreis om op elk kanaal in contact te blijven. Automatiseer taken tussen apps en bouw de beste workflow.
.

Breng data samen

Combineer verschillende databronnen om tot nieuwe inzichten te komen. Kwantificeer website bezoekers tot daadwerkelijke aankopen. Of kom tot nieuwe inzichten bij het doornemen van verschillende KPI's.
.

Bespaar tijd

Laat de cloud voor je werken door applicaties en tools met elkaar te integreren. Synchroniseer data tussen platformen en creëer workflows. Hierdoor kun jij je focussen op wat ècht belangrijk is.
.

Maak het visueel

Visualiseer data van verschillende bronnen in één overzichtelijk en realtime dashboard. Presenteer de data aan je team. Bekijk je business prestaties in een overzicht en maak bewuste beslissingen.

Samen even sparren?

Goed plan. Het zou zo maar je leven kunnen veranderen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.
CTA bar

Direct appen, bellen of mailen?

Geen probleem, je kunt ons ook buiten kantoortijden vaak nog bereiken. Onze eindbaas Jac Engels beantwoordt graag je vragen.
Jac Engels
Creatieve eindbaas
+31 77 234 0444
jac@loeihard.com
Of bekijk de rest van ons team

Waar we trots op zijn.

Recent werk

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram