Start gesprek

De Contactmakelaar
kent Iedereen

Geweldig project waar we met z'n allen hard aan gewerkt hebben, Dennis Engels, Mediamattie en Loeihard!

500

social
impressies

Het complete plaatje, van concept tot contactknop.

Rond juli 2020 legden we 'contact' met Ramon. Een enthousiaste duizendpoot met een ambitieus plan. Al zijn krachten en passie verbinden en onder een noemer wegzetten. De naam Contactmakelaar paste daar precies bij, en de slagzin 'kent iedereen' nog beter. Moeilijker gaan we het ook niet maken.

Echt mooie resultaten

Als we dan toch alles aanpakken, dan doen we het ook direct goed. Voor Ramon ontwikkelden we een stralende merkidentiteit die past bij zijn karakter, dienstenpakket en doelgroep. Deze identiteit goten we daarna in verschillende vormen: website, motion graphics en verschillende drukwerk uitingen.

Krachten bundelen

Om ons te kunnen focussen op waar we goed in zijn, hebben we experts ingeschakeld op gebied van copywriting, socialmediacampagnes, fotografie & videografie. Door deze bundeling hebben we in no-time een volledig media pakket klaargemaakt voor Ramon, zodat hij zijn aandacht kon richten op het starten van zijn onderneming.

Waar we trots op zijn.

Recent werk

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram