Start gesprek

Loes van Heugten
Psychosociale Hulpverlening

Het complete plaatje: identiteit, website & fotografie.

3-4

weken tot
realisatie

Tijd voor een upgrade. Herkenbaar blijven in een nieuw jasje.

Loes werkt al langer met ons samen. Dus toen ze de stap wilde zetten om haar merk een upgrade te geven, hoefde ze niet ver te zoeken. In eerste instantie wilde ze bij haar huidige beeldmerk blijven. Al merkten we tijdens onze gesprekken in de discovery fase, dat ze toch open stond voor nieuwe inzichten. Met die gedachten zijn we aan de slag gegaan en presenteerde drie logo's, waarvan één met een nieuw beeldmerk. Dat nieuwe beeldmerk, is blijven plakken.

Rustgevend en eenvoudig, maar toch herkenbaar

Voor Loes is het belangrijk dat haar merk een bepaalde rust een professionaliteit uitstraalt, maar toch herkenbaar blijft. We werkten vanuit het bestaande beeldmerk en zochten nieuwe vormen die aan deze twee eisen voldoen.

Bijpassende fotoshoot

Fotografie wordt vaak over het hoofd gezien bij het opzetten van een nieuw merk of het vernieuwen van een bestaande identiteit. We verzorgden de locatie en fotografie voor haar nieuwe website. Ook adviseerden we op kleurgebruik, houding en locatie, om ervoor te zorgen dat de foto's passen bij het merk. Eenheid en balans zijn hierin enorm belangrijk.

"De toegankelijkheid was voor mij erg belangrijk. Loeihard! neemt de tijd om goed mee te denken en weet hierdoor een passend aanbod op maat te creëren."

Loes van Heugten

Waar we trots op zijn.

Recent werk

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram