Start gesprek

Matia Studio
Persoonlijke illustraties

Een website & webshop dat perfect past bij Matia.

1200

website bezoekers
per maand

200+

bestellingen
per jaar

Website & Webshop voor Persoonlijke Illustraties

Matia is een van onze eerste echte partners. Vanaf dag één werken we samen aan haar merk. In 2017 klopte ze bij ons aan voor een simpele website, waar ze haar werk op kon laten zien. Laten breidde we dit uit met een webshop, waar bezoekers een eigen portret kunnen samenstellen; foto's uploaden en betalen met IDeal. Onze samenwerking is er eentje om van te dromen, al zeggen we 't zelf ?.

Iemand die zó kan tekenen, verdient een site die daar bij past.

Door de jaren heen is Matia's tekenstijl steeds beter en beter geworden. Ditzelfde kunnen wij zeggen over onze skills. Bekijk hier een handvol sfeerimpressies van de website die we ontwikkeld hebben en Matia's werk.

Elke klant is een Lead

Waarom stoppen na de verkoop van één bestelling? Dat dacht Matia dus ook! Om toekomstige verkoop te stimuleren, beland elke klant automatisch in een gesegmenteerde contactenlijst. Deze contacten kan Matia bereiken, met een paar muisklikken en een goede tekst. Makkelijker kan niet.

Waar we trots op zijn.

Recent werk

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram